TØRRFISK FRA REAL LOFOTEN PÅ FØRJULSMENYEN TIL HENNINGSVÆR BRYGGEHOTELL

HB DBF.jpeg

I forbindelse med førjulstid i Henningsvær er det nå klart at Henningsvær Bryggehotell tilbyr eksklusiv tørrfisk fra REAL Lofoten på sin 4-retters julemeny. Menyen vil være tilgjengelig hver helg frem til og med 16. desember. Menyen har fått gode tilbakemeldinger, opplyser Hotellsjef Ingar Halland.

“Vi har kjørt denne menyen et par helger nå, og har slått godt an. Vi serverer tørrfisken med chorizosmør, bakt paprika, oliven og mandelpotetpure. Dette kan vel sies å være en utradisjonell måte å servere tørrfisk på, men det er en måte som får frem fantastiske smakskombinasjoner og som faktisk fremstår som litt "juleaktig". Kvaliteten på tørrfisken er upåklagelig, og det er fantastisk å få den levert ferdig utvannet” forteller Halland.

Ta turen innom Henningsvær Bryggehotell og nyt en kveld med lokal mat i Restaurant Den Blå Fisk!